Nu är det mycket som händer och tänkte dela med mig om vad som sker med er. Hade en fantastisk plan för releasefesten den 15 september på Far i Hatten där festen skulle hållas, men så gick Hatten helt plötsligt i konkurs!? Det är ofantligt trist, då Far i Hatten varit min favoritplats i Malmö länge. Och nu skulle jag ha min stora dag där! Äntligen skulle jag få släppa mitt album som jag arbetat så innerligt hårt med länge nu... Känns snopet, och lite dystert nu när alla planer gått i kras.

 

Men det är bara till att ta nya tag och fixa ny plats! P4 Malmöhus har lovat att hjälpa mig dessutom.. 

 

Roliga saker som skett är b.l.a. konserten på Trädgårdsgillet i Landskrona som var helt magisk! Ljuvligt väder massor av människor som var otroligt generösa med positiv feedback både under och efter konserten! Det tackar jag ödmjukast för, inget gör en gladare!  Ett inlägg från Gitte Sundin "En av de bästa Picknickkonserterna vi har haft, med ett underbart väder, vi satt kvar tills mörkret lagt sig..." och nästa år är det 10-årsjubileum, så att vara en av de bästa på snart 10 år är inte så dumt att höra :)

 

Nästa konsert blir på det tjusiga slottet Tomarps-Kungsgård som blir en exklusiv konsert för Tomarps Kungsgårds Vänner

Etiketter: releasedrama!

Kommentera gärna: