Blod, svett, musik och tårar...

Dalby Hage - Fotograf Irika Sandström Dalby Hage - Fotograf Irika Sandström

Efter en hel del strul, förseningar, konkurs, bruten högerhand, brake downs och annat allmänt som livet självt har att erbjuda, är nu skivna klar, har den inte i min handen, men tryckeriet har LOVAT att det inte ska bli något knas i produktionen.... Att jag sedan via facebook skickat ut till nästan alla som tackat jag till inbjudan till releasefesten på Grand att det hela är inställt är ju bara min vanliga tur! Grejen var att jag hade två arrangemang uppe, och tänkte det var onödigt, utan att tänka mig för. 

 

Alltså Releasfesten är ON!! 7 November på  Grand med livekonsert med Band of Strings ca 21:00. 

Snacks och lite bubblor har jag lovat bjuda på, gratis är det, men hoppas innerligt ni gillar det ni hör och inhandlar ett eget exemplar av denna skiva, som har skapats med enorma mängder blod, svett och tårara och såklart med massor av kärlek, glädje, lyckorus och annat härligt! 

 

Bandet som skapats genom processen är bättre än jag någonsin vågat drömma om. Helt fantastiska musiker, fyllda av spelglädje och känsla! Band of Strings all your strings most certainly rooocks!  

 

Snart kommer även bilder på dessa stjärnor inom kort... Irika Sandström vår superfotograf kommer stå för dessa.. All for now, vi hörs..

Kommentera gärna: